Страници

четвъртък, 16 септември 2010 г.

Орлин - Цел

5 коментара:

  1. Здравейте господин Баев.Бих нарекла това,което чух"когато музика в сърцето ми звучи":)Поставих цел:един ден да ви поканя на танц,защото музиката и песента остават в моята душа.Желая Ви успех.

    ОтговорИзтриване
  2. И ето ме отново,за да напиша нещото,което ме вълнува."обич за обич":..Стоя изправена.Пред мен е маса,върху която струи една кристална чаша,в която е останало тъмно вино.Наполовина е,но ти отпий от глътката пенливо вино.Преглътни го бавно,бавно.Нека тази глътка докосне струната ти на душата,защото ....И не защото съм част от това вино,а защото обикнах детето,което се бори със себе си,детето,което преди да ме покани на танц ,прави една невидима гримаса:)"тъй нежна струна е душата:).

    ОтговорИзтриване
  3. Красив ден е днес.Имах цел...да ви поканя на танц.Но вместо това,в съня ми се яви самият Орлин.Не вярвах,че това ще се случи,но е прекрасно.Може би е,защото изгледах докрай всичко след целта.И сякаш присъствах и слушах .Да ...слушах...как един заекващ говори свободно без да се притеснява от това,че го гледат,чуват,усмихват се ,когато говори сериозно.И всичко това нямаше да ми се стори различно,ако не изслушах няколко пъти песента за усмивката....Тогава исках,много исках ,а и сега,да помогна и аз с нещо.Затова,след като сънувах/а не зная защо в моя сън се появихте....А ето и сънят...Видях Ви като човек,който обича екстремните спортове....Появи се една закрита писта,сняг и една шейна,а върху нея един обикновен човек...с виолетова риза и обикновени дънки....Усмихваше се,но не на мен,а на това....че...обичаше снега и се радваше като малко дете,само че...вече не заекваше.Да...това сега е моята цел...Всяко нещо,което се изговаря бавно...рано или късно ще бъде възнаградено.Тук...поставям една скромна усмивка,която е копче за добро настроение ,защото и слънцето се усмихва.Желая Ви слънчев ден и много положителни мисли.Една обикновена жена.

    ОтговорИзтриване

Здравейте, приятели! В случай, че желаете да ми зададете въпрос и очаквате отговор, моля пишете ми тук в коментарите!