За мен

Моята снимка
Моят сайт: http://orlin.bravehost.com Казвам се Орлин Баев. Професионално се занимавам с психотерапия. Това е моята професия и тя съвпада с моето призвание! Обичам природата, планината, морето, безкрая. Мечтая за един свят населен с осъзнати хора, вибриращи в ритъма на любовта, мъдростта и истината!

неделя, 11 януари 2015 г.

Дом

 Дом

Ключов алгоритъм: 

1) Сякаш си в един особен трамвай. Той е уютен, спокоен, седялката в която си седнал, е учудващо удобна и някакси те тегли в спокойствието си, а потракването на колелата те кара да се унасяш в различно състояние на съзнателно отпускане...доверие в себе си и живота...приятен транс. Ето, в тази разширена съзнателност, можеш спокойно да моделираш, лекуваш и програмираш живота си в резонанс със силата на Любовта. Изрази творческата си благодарност в сърдечна молитва. Излъчи Любовта, която тече през божественото ти смирение както към Бога, така и към проявата му в ежедневния ти живот. 

2) Странно, молитвата те отнася до един различен свят, до дома на душата, царството, което всеки квант от истината в теб живее. Свят на братска обич, хармония, светла мъдрост и съзнателност. В този свят няма нужда от полиция, съдилища, армии. Хората естествено резонират със законите на битието, вписани в природата на любомъдрието им. Можеш да се разходиш из тази райска земя, да поговориш с обитателите и, да оставиш морната си душа да почине в уханието на радостта му или в живите води на високата съзнателност на хората му - ангели.  

3) Сега, наситен с аромата на Любовта на Дома си, пренеси съзнанието си отново в делничния си, ежедневен живот. Можеш да почувстваш как, живеейки, си постоянно свързан с Дома си - виж, усети и докосни силовите линии на любящата самоувереност, свързващи те с този чуден свят. Ето, тези светли нишки, излизащи от корема, цялото ти тяло, всяко живо същество и цялата ни планета, директно проникват в онзи вълшебен мир. Почувствай миг, в който емоционалната ти вплетеност в земното училище замъгляват или временно прекъсват тази жива свързаност. Когато успокоиш ума си в тиха, сърдечна молитва и медитация, свързващите нишки, през които протича Любовта, се появяват отново! Красив е животът, когато така, във всяко свое земно действие осъзнаваш и благодарно служиш на Бога! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Здравейте, приятели! В случай, че желаете да ми зададете въпрос и очаквате отговор, моля пишете ми тук: http://www.beinsadouno.com/board/forums/forum/157-%D0%BF%D1%81%D0%B8%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%BF%D0%B8%D1%8F-%D0%BE%D0%BD%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D0%BD/