Страници

неделя, 11 януари 2015 г.

Писмо до Вселената – благодарствена трансформация

 Писмо до Вселената – благодарствена трансформация

Ключов алгоритъм: 

1) Потъни в релаксация, докато дъхът стихне до медитативен, усещането за тялото почти се загуби, а вниманието се насочи навътре моноидеистично. Виж себе си, седнал на удобно писалище, как пишеш писмо - до Вселената. Буквите на това писмо са особени - всяка написана дума някакси попива в тази вълшебна хартия, преобразува се до чиста енергия, която се завихря наоколо ти и спираловидно, за миг стига до всяко кътче от целия мултивърс, едновременно, сега. Нека писмото е насочено не към искане, а към благодарност, прошка и сливане с волята на Безкрая. Можеш да почувстваш как всичко преживявано от теб - приятно или не, е част от нужните уроци в земното училище, живот.  

2) Виж реална ситуация от живота си, която повишава стреса и напрежението ти - на работа, на улицата, у дома... Сега, вместо да реагираш по обичайния си начин, насочи вниманието в дълбочината на подсъзнанието си, зад външното дразнене и напрягане. Виж, почувствай и осъзнай събудените емоции и програми, от които всъщност се пазиш във външното си раздразнение. Сега им се усмихни. Благодари на ситуацията и външния дразнител и със спокойна обич залей и прегърни собствените си базисни вярвания/ програми и произлизащите от тях емоции. Някои ги виждат визуално, като малко дете - ти самия като мъничък.  

3) Сега се виж в серия от трудни за теб житейски ситуации, като реагираш на тях с горещо прегръщане на събудените в теб самия страхове и програми. Всичко се променя, нали! Сега, когато си възлюбил трудностите, силата ти нараства неимоверно. Виж как с огнено сърце преминаваш през тях с вдъхновение! Преминал на съвсем различно ниво в играта на живота, ставаш творец на смисленото си щастие! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Здравейте, приятели! В случай, че желаете да ми зададете въпрос и очаквате отговор, моля пишете ми тук в коментарите!