Страници

събота, 27 юни 2020 г.

Българска Асоциация за Естествена Психотерапия (БАЕП) в EUROTAS и ESH

БАЕП - член на EUROTAS и ESH (повече информация по-долу в текста)


От м. март 2020г. Българска Асоциация за Естествена Психотерапия (БАЕП) е част от глобалното психотерапевтично семейство, бидейки организационен член (клик) на EUROTAS.
ЮРОТАС е асоциация, обединяваща психотерапевти и психотерапевтични асоциации от целия глобус с интегрално-холистична насоченост на концептуалната им парадигма и практика. Членството в световна организация от такъв ранг изисква спазването на международните високи изисквания относно брой обучителни години, професионален образователен бекграунд, включени предмети, клиничен стаж, преподавани часове, лична терапия, практически опит и супервизия. Изисквания, които БАЕП покрива и надхвърля. Със сигурност ни очаква вълнуващо партньорство и сътрудничество.
...

От м. април 2021г. Българска Асоциация за Естествена Психотерапия (БАЕП) е част от международното общество на клиничните хипнотерапевти: European Society of Hypnosis (клик на линка за онагледяване членството на БАЕП в сайта на ESH)

...

От м. март 2021г. Естествена Психотерапия, покривайки всички изисквани стандарти на законодателството на България, е официално включена в търговския регистър на републиката като запазена марка. 

...

Орлин Баев, председател на Българска Асоциация за Естествена Психотерапия

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Здравейте, приятели! В случай, че желаете да ми зададете въпрос и очаквате отговор, моля пишете ми тук в коментарите!