За мен

Моята снимка
Моят сайт: http://orlin.bravehost.com Казвам се Орлин Баев. Професионално се занимавам с психотерапия. Това е моята професия и тя съвпада с моето призвание! Обичам природата, планината, морето, безкрая. Мечтая за един свят населен с осъзнати хора, вибриращи в ритъма на любовта, мъдростта и истината!

събота, 2 ноември 2019 г.

Взривените диги на човещината

..............................


"...взривихме дигите, защитаващи горите от престъпната, изсичаща ги алчност..."

Във Франция ще ги опазят. В Германия ще ги опазят... Тук... Тук ако сте минавали скоро през Родопи, Странджа, въобще през малки планински пътища - гледката е на масово, небивало никога досега убийство. Камион след камион с вековна гора, с млада гора, с всякаква гора. Убийство под наредба отгоре, даващо зелена светлина и на масово бракониерско сечене. 
Ако така върви и не го спрем, скоро и оголелите си планини ще превърнем в каменоломни, за да превърнем страната в адски кратер. 
Ако вместо да бягаме навън, умеехме да сме задружни, всичко щеше да е различно. Защото заедността идва от човещината, а тя пък от любовта, съдържаща вътреприсъща, естествена нравственост и закономерностите на един различен живот. Човешки, а не психопатно-диаболистичен живот! Живеем в рая, но го правим на ад. 
В психотерапията се знае - поведението на бягство засилва болестното мислене, възприятие, страх и симптомите му. Същото е и на държавно ниво - оставям аналогията на теб и летищните терминали в София.
...

Орлин

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Здравейте, приятели! В случай, че желаете да ми зададете въпрос и очаквате отговор, моля пишете ми тук: http://www.beinsadouno.com/board/forums/forum/157-%D0%BF%D1%81%D0%B8%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%BF%D0%B8%D1%8F-%D0%BE%D0%BD%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D0%BD/