За мен

Моята снимка
Моят сайт: http://orlin.bravehost.com Казвам се Орлин Баев. Професионално се занимавам с психотерапия. Това е моята професия и тя съвпада с моето призвание! Обичам природата, планината, морето, безкрая. Мечтая за един свят населен с осъзнати хора, вибриращи в ритъма на любовта, мъдростта и истината!

петък, 7 февруари 2020 г.

Академик Бехтерева за баба ВангаАкадемик Бехтерева, внучка на великия неврофизиолог Бехтерев и също невроучен. Бидейки твърд научен скептик, през 89-та посещава Ванга, с цел да я разобличи. Баба Ванга обаче прозира живота ѝ по начин, който кара видния учен да заяви: "Сега който и да ме убеждава, че Ванга е шарлатанка, това за мен няма значение... Явно мозъкът има потенциал, който все още не сме разгадали. Но, хора с такива способности, са много малко!..."

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Здравейте, приятели! В случай, че желаете да ми зададете въпрос и очаквате отговор, моля пишете ми тук: http://www.beinsadouno.com/board/forums/forum/157-%D0%BF%D1%81%D0%B8%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%BF%D0%B8%D1%8F-%D0%BE%D0%BD%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D0%BD/